BBQ

De chef verzorgt al uw barbecue-feestjes in en rond Zoersel!

Bij de chef kan u zelf uw BBQ-pakket samenstellen. Naast een uitgebreide keuze aan vlees en vis, zorgt de chef op aanvraag ook voor een vegetarisch alternatief en kunnen hij rekening houden met mogelijke voedselallergieën, speciale diëten of intoleranties.

Een BBQ-pakket van de chef is voorzien van een ruime keuze aan groenten (tomaten, sla, wortelen, komkommer), gekookte eieren, koude pastasalade en aardappelsalade. Uiteraard voorziet de chef ook verschillende sauzen, kruidenboter en brood.

Bakt u graag zelf, dan moet u enkel uw BBQ aansteken en kan u zo beginnen. Of feest u liever mee? Dan komt de chef bij u bakken met zijn houtskoolbarbecue.

Vul ons aanvraagformulier hieronder in, de chef zal u spoedig contacteren met een interessante prijsofferte. De chef vertrekt steeds in Halle (Zoersel), maar ook buiten Halle kent hij de weg! Eventuele verplaatsingskosten worden steeds in de offerte vermeld, zo weet u op voorhand de exacte prijs en zijn er geen verrassingen.

Tot binnenkort!

BBQ bestelformulier
straat, huisnummer en gemeente aub

Maak hieronder een keuze uit ons assortiment.
Standaard voorziet de chef per volwassene 3 stukken vlees/vis/vegi. Indien u meerdere verschillende soorten aanvinkt, zal de chef u contacteren voor een offerte op maat.

Prijzen zijn afhankelijk van het soort vlees/vis/vegi en de dagprijzen.

Onze specials dient u ten minste 2 weken op voorhand te bestellen!
Wenst u een vegetarisch alternatief, vul dan hierboven het aantal vegetariërs in en wij zorgen er voor!
Wenst u dessert mee te bestellen?

Wijn ... Rood? Wit? Rosé?

Wenst u zelf te bakken? Of doen wij dat voor u? Maak hierboven uw keuze aub.
Heeft u opmerkingen, vragen, suggesties, voedselallergieën, ... of wenst u extra info te geven bij uw aanvraag, vul deze dan hierboven in aub.
Schuiven naar boven