Wijn

Op zoek naar de juiste wijn bij uw barbecue of een van onze andere gerechten, ook daar kunnen we voor zorgen. Speciaal voor u selecteerden we een heerlijke rosé, verfrissende witte en volle rode wijn die u per fles kan bestellen.
rose-gris-gris
ROSÉ - Gris-Gris - Chateau Corneilla

Gris-Gris is een heerlijk lichte rosé gemaakt van voornamelijk Grenache Gris druiven met een aanvulling van Syrah. In de mond toetsen van rood fruit, kleine wilde aardbeitjes en aalbessen. Deze Gris-Gris rosé is een topper die op geen enkel terras kan ontbreken.
wit-conte-di-campiano-laguna
WIT - Conte di Campiano Laguna del Conte

Deze lekkere witte is een blend van Grillo, Grecanico en Chardonnay druiven en heeft een mooie goudgele kleur. In de neus komen intense aroma’s naar voren van citrus, groene appels en salie. Op het palet is deze wijn fruitig en goed in balans met een licht bittertje op het einde. Conte di Campiano Laguna gaat goed samen met vis en zeevruchten, wit vlees en kazen.
rood-conte-di-campiano
ROOD - Conte di Campiano - Primitivo di Manduria

Een volle, krachtige maar zeer sappige wijn met veel geconcentreerd fruit. In de neus aroma’s van kersen, pruimen, kaneel en vanille. Een zachte harmonieuze wijn met een intense finale. Ideaal bij barbecues, maar ook perfect bij wild en kaasschotels.
Schuiven naar boven